Introweekend 2019

26. aug. 2019, kl. 12:00

Intro-gruppen (intro@dhrmf.dk)

Aktivitetens indhold

Prisen for hele weekenden er 450 kr. og inkluderer bl.a. fuld forplejning (dog ikke drikkevarer – det vil blive solgt i baren!) og et spændende program.

Oveni får du også et års medlemskab af Dansk HRM Forening, som bl.a. giver dig mulighed for at deltage i vores HR-faglige arrangementer, mentorordning, netværksbarer mm.

Spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til introweekenden, er du mere end velkommen til at kontakte vejlederteamet på intro@dhrmf.dk