Her kan betales med Dankort
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.
CVR-nr.: 35188800

Behandler forespørgsel - vent venligst...

Info

Introweekend 2019


Pris

450,00 DKK

Afviklingsdato

30. aug. 2019, kl. 15:00

Tilmeldingsfrist

26. aug. 2019, kl. 12:00

Kontaktperson

Intro-gruppen (intro@dhrmf.dk)

Betaling

Via Dankort

Aktivitetens indhold

Prisen for hele weekenden er 450 kr. og inkluderer bl.a. fuld forplejning (dog ikke drikkevarer – det vil blive solgt i baren!) og et spændende program.

Oveni får du også et års medlemskab af Dansk HRM Forening, som bl.a. giver dig mulighed for at deltage i vores HR-faglige arrangementer, mentorordning, netværksbarer mm.

Spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til introweekenden, er du mere end velkommen til at kontakte vejlederteamet på intro@dhrmf.dkAntal deltagere: {participants_count}