Børnebold

Børnebold er AG Håndbolds tilbud til de helt små børn mellem 2 og 5 år i følgeskab med en voksen.

Det er bevægelse med redskaber, bolde og lege.

Tid og sted: Albertslund Stadion fra kl. 9.30 til 10.30 en lørdag om måneden.

Se mere info om børnebold og dato på AG børnebold´s facebook side (AG Børnebold).

Første træning er den 8/9-2018.
Ansvarlig instruktør/træner: Julie Juul Jacobsen, Mobil: 2671 3542 E-mail: jjjulle@hotmail.com

Det koster kr. 200 pr. sæson (september til maj) som betales ved tilmelding. Der betales for hele sæsonen uanset hvornår på sæsonen man starter.