Her kan betales med Dankort
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.
CVR-nr.: 31563798

Behandler forespørgsel - vent venligst...

Info

Polterabend Event Stokkebroe Dans


Pris

1.650,00 DKK

Betaling

Via Dankort

Polterabend:

En underholdende og lærerig danse lektion ( 60 min ). I den danse stil i foretrækker, med en af vores top instruktører. Kontakt os på info@stokkebroedans.dk eller tel. 51 28 00 80 for nærmere info og forespørgsel på dato.

Sted

Vi kan tilbyde at afholde undervisningen i vores egne lokaler : Arresøvej 43, 8240 Risskov. Eller alternativt et sted efter jeres ønske.Antal deltagere: {participants_count}