Juleshow 2019 - Beat Fabrikken

Variabel DKK

29. nov. 2019, kl. 23:59

Arresøvej 43, 8240 Risskov

6 ledige pladser (ud af 300)

Event:

Juleshow 2019, lørdag den 30. november 2019

Tilmelding:

Hvis du allerede er danser på danseskolen, skal du bruge eksisterende kodeord, der er koblet op på din mailadresse. Har du glemt kodeordet, har du mulighed for at få det tilsendt på mail.

Bemærk

Husk at printe og medbringe kvitteringen for denne tilmelding, som du modtager på mail efter betalingen. Den fungerer som billet ved indgangen.

Alle dansere hos Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans, der skal opvise denne dag, skal også tilmelde sig under feltet "dansere (gratis)" i tilmeldingen.