Her kan betales med Dankort
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.
CVR-nr.: 31563798

Behandler forespørgsel - vent venligst...

Info

Juleshow 2019 - Beat Fabrikken


Pris

Variabel DKK

Tilmelding åbner


Tilmeldingsfrist

29. nov. 2019, kl. 23:59

Sted

Arresøvej 43, 8240 Risskov

Ledige pladser

72 ledige pladser (ud af 450)

Betaling

Via Dankort

Event:

Juleshow 2019, lørdag den 30. november 2019

Tilmelding:

Hvis du allerede er danser på danseskolen, skal du bruge eksisterende kodeord, der er koblet op på din mailadresse. Har du glemt kodeordet, har du mulighed for at få det tilsendt på mail.

Bemærk

Husk at printe og medbringe kvitteringen for denne tilmelding, som du modtager på mail efter betalingen. Den fungerer som billet ved indgangen.

Alle dansere hos Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans, der skal opvise denne dag, skal også tilmelde sig under feltet "dansere (gratis)" i tilmeldingen.

Tilmeldingsfrist er overskredet.


Antal deltagere: {participants_count}