Annonce for virksomheder/private pr. måned

Via Dankort & MobilePay Online

Infoskærmen

Virksomheder og privatei lokalområdet tilbydes annonceplads Føllegård alives infoskærm som er pllaceret i indgangspartiet i SuperBrugsen.

Annoncer for virksomheder

Virksomheder kan præsentere deres virksomhed eller annoncere for et produkt eller andet.

Annoncer for private

Private kan annoncere et privat arrangement eller for salg a´la den blå avis

Siderne opdateres ugentlig.
En side skal leveres på mail som en JPEG fil.

Annoncer fra virksomheder og private koster 500,-kr/

Annoncer vises en uge ad gangen og abonnement løber i 4 uger (mandag til mandag).