NB: Du opkræves nu for perioden frem til næste løbende abonnementsopkrævning. PBS tilmelding i forbindelse med indmeldelse er obligatorisk. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages. For yderligere betingelser henvises til vores MEDLEMSBETINGELSER (åbner i nyt vindue)

Først til mølle: Medlemsskab resten af året 300 kr.

Tilmelding åbner

1. juni 2018, kl. 00:01

30. juni 2018, kl. 23:59

6 ledige pladser (ud af 6)

Betingelser

Alle medlemmer af PowerTraining betaler via Betalingsservice, og det er derfor et krav.

Tilmeldingsfrist er overskredet.