Her kan betales med Dankort
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.
CVR-nr.: 32869521

Behandler forespørgsel - vent venligst...

Info

Årstræningskort Voksen, torsdag og lørdag


Pris

2.000,00 DKK

Betaling

Via Dankort & MobilePay Online

Voksen - torsdag og lørdag

Du er ved at købe et træningskort til gokart træning på Roskilde Racing Center. Årstræningskortet giver dig adgang til at deltage i ASK-Hedelands gokart træning på Roskilde Racing Center.
HUSK - Til første træning skal du medbringe et vellignende pasfoto af dig selv eller af den der skal benytte træningskortet. Årstræningskortet er personligt og må ikke anvendes af andre.Antal deltagere: {participants_count}