Medlemskab, sponseret

Fornyelse af medlemskab

1. jan 2018

Beskrivelse

Fortløbende årligt medlemsskab af DSTF, betalt af din organisation. Vi opkræver organisationen direkte, men hvis opkrævningen på et tidspunkt mislykkedes, eller medlemmet mister tilknytning til organisationen, vil vi ændre medlemstypen til ordinær. Medlemmet er ultimativt ansvarlig for at alle opkrævninger honoreres. Vær opmærksom på, at både medlemsskab og evt. deltagergebyrer opkræves direkte hos organisationen.

Fortrydelsesret og opsigelse

Du har 14 dages fortrydelsesret fra indmeldelsen, der dog bortfalder ved benyttelse af medlemsskabet til deltagelse i et arrangement.
Opsigelse skal ske skriftligt eller elektronisk, og være os i hænde inden udgangen af året. Skifter medlemmet tilknytning til den betalende organisation, f.eks. ved ny arbejdsgiver, tilbyder vi at ændre opkrævningen til den nye organisation, skifte til ordinært medlemsskab eller afbryde medlemsskabet. Vi refunderer ikke forudbetalte kontingenter.